söndag 22 mars 2009

Familjen goes bad



Idag åkte vi till badhuset och Hugo höll sig fast i Sofia för kung och fosterland när vi introducerade vattennöjena för honom. Alla positiva stimuli besvarades med stark skepsis. Plask - Inte kul; Leka båt - Inte roligt någonstans; Rutschkana - Inte en chans! Hugos hela minspråk kan summeras med: Varför drog ni med mig hit?!
Ibland kan räddningen komma från oväntat håll och den här gången kom räddningen flygande genom luften och damp ner rak framför Hugo - En tennisboll som av någon outgrundlig anledning hade letat sig upp från något bollförråd och landat mitt framför Hugos näsa. Han fick genast en idé. Om Tennisbollen åkte först i rutschkanan som testpilot så borde det inte vara någon fara att åka. Tänkt och gjort. Hugo kastade ner bollen - som klarade sig - och följde strax efter. Sedan 2009-03-22 klockan 10.45 är Hugo frälst i vatten. Innan vi gick hem tog han en 25 meterslängd i stora bassängen, hoppade en trippelaxel i pik från femman och ... Nej det där sista kanske inte var sant, men med två armpuffar och en järnvilja så kommer man långt. Som sagt, har Hugo bestämt sig för en sak så har han. Men idag visade han att har han bestämt sig för en sak, så går det att ändra sig totalt, bara en tennisboll visar vägen.



Oliver gör det berömda hoppet "pappa". Observera att i hoppet uteblev pinnstilen, men Oliver kommer på det några sekunder för sent.



Pappa gör "Sparven"

1 kommentar:

EMW sa...

Hej!
Den här gången är det andra halvan av oss som lägger in ett par rader. Gillar att läsa om era äventyr :-) Riktigt impad av Olivers hopp...
Här rinner snoret för fullt - jobba inte i trädgården för lättklädda...

Morsning!

/Erik