onsdag 9 september 2009

Nu vet man att sommaren är förbi

Ja, nu sitter man med kaffemuggen laddad och Cipolla och Berend pockar på sin uppmärksamhet med sina teorier över historiens ekonomiska utveckling. Hur kul låter inte det!!!

För att få lite medömkan och förstående blickar, vill jag även tillägga att tentan skall in på måndag. 12 sidor enkelt radavstånd (de som känner till den ekvationen kan snabbt räkna ut att det rör sig om en smärre B-uppsats)och allt skall nedplitas under en vecka.Jag vill även lägga till ytterligare ett PS, som många av er nog redan räknat ut; Nej, läraren ifråga har ingen lärarutbildning i bagaget, därav den uteblivna pedagogiken.

I all denna melankoli, konstaterar jag även att sommaren har gått och lagt sig för denna gång. Det är lätt att i detta svårmod, "hötta" med näven i luften och säga beskt; Vilken sommar? Jaha, du menar den här regnperioden vi nyss befunnit oss i. Ååhh... Som tur är har vi skaffat oss bildbevis här i familjen, vilket gör att man faktiskt har en liten livboj att hålla sig i dessa dystra dagar.


Ingen sommar utan bilbingo (Kristian spelar vid tillfället kvällens första rövare)

Inga kommentarer: